1

Woonwensen

Vul jouw gegevens in op de website en je ontvangt een bevestigingsmail waar je de registratie moet bevestigen. Gefeliciteerd, je hebt een account voor Park Valley. Ga snel naar je account en vul jouw woonwensen in!

2

Start verhuur

De verhuur van Park Valley is gestart. Als jij een account hebt gemaakt, vind je de inschrijving in jouw account. De inschrijving loopt van 5 juni t/m 14 juni. Als je na de inschrijfperiode inschrijft kom je op de reservelijst te staan.

3

Inschrijven

De inschrijving verloopt via jouw account. In de inschrijving dien je jouw woon- en werksituatie aan te geven en aan de hand van jouw situatie bepalen wij welke informatie je via Datakeeper moet aanleveren. Lees in de volgende stap meer over Datakeeper. Alle inschrijvingen voor de sluitingsdatum worden meegenomen in de eerste toewijzingsronde.

Bekijk inkomenseis
4

Datakeeper

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor een woning in Park Valley, worden je (persoons)gegevens geverifieerd via Datakeeper. Datakeeper is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Met Datakeeper kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens.

Je dient te beschikken over de inloggegevens van jouw DigiD. Het is helaas niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. Je moet in het bezit zijn van je gebruikersnaam, wachtwoord en je moet ervoor zorgen dat de sms-verificatie aanstaat. Kijk op: https://www.digid.nl/inlogmethodes/sms-controle/ om te controleren of de sms-verificatie aanstaat.

Bekijk de Datakeeper brochure

Lees meer over het gebruik van Datakeeper
5

Toewijzing

Na de inschrijfperiode zullen de appartementen worden toegewezen. Het toewijzingsproces gaat automatisch via de verdeelassistent. Er wordt bij de toewijzing rekening gehouden met de inkomenseis: minimaal 1 en maximaal 1.5 keer DAEB. De toewijzing is op voorbehoud van aanvullende documentatie die je na acceptatie van de toewijzing moet aanleveren via Datakeeper.

6

Aanvullende documenten

Als een appartement aan je is toegewezen, kun je deze accepteren of weigeren. Na acceptatie zullen aanvullende documentatie aan de hand van jouw situatie worden uitgevraagd. Deze dien je weer via Datakeeper aan te leveren.

7

Digitaal tekenen

Zodra jouw dossier volledig en goedgekeurd is stellen wij een huurovereenkomst op. Deze wordt aangeboden in jouw account en kun je digitaal ondertekenen.

8

Oplevering

We beschikken bij Park Valley over een model woning. De prognose van de oplevering is in het najaar van 2023. Minimaal vier weken voor de definitieve datum ontvangen de huurders bericht over de oplevering.

Op de hoogte blijven?

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Park Valley? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Aanmelden
Afronden