Het broertje van amsterdam

Hier woon je centraal
én vrij in het groen

Op railsafstand van Amsterdam, in een gemoedelijke omgeving? Dan moet je hier in Park Valley, Diemen zijn! Het ligt dichter bij het centrum van Amsterdam dan Zuidoost, rondom het treinstation en vlakbij de uitvalswegen. Hier woon je heerlijk centraal, in een dorpse sfeer, én lekker vrij in het groen. Wat wil je nog meer?

Wonen met gemoedelijke dorpse sfeer

Vastgegroeid aan de grote stad Amsterdam

Diemen is een dorp, vastgegroeid aan de grote stad Amsterdam. Hier vind je nog de gemoedelijke dorpse sfeer, vlakbij bossen, water, winkels en sportvoorzieningen. Het is hier ontspannen wonen voor jou en je gezin. Duik op je vrije dag samen het Diemerbos in om te picknicken en de natuur te ontdekken. Of geniet van de rust rondom je eigen huis.

Uitstekende bereikbaarheid

Park Valley is autoluw, je parkeert 'onzichtbaar' ondergronds. Vanuit hier ben je binnen no-time op de A10.

Ook komt er een doorgaande fietsroute langs Park Valley. Onder meer richting de Campus, het centrum van Diemen of Amsterdam.

Station Diemen-Zuid ligt op loopafstand van Park Valley. Je stapt hier op de trein richting Schiphol of Almere, op metrolijn 53 richting Amsterdam Centraal Station of de Caasperplas.

Alle voorzieningen binnen handbereik

In Park Valley woon je op een plek vol gezelligheid. Een plek waar niets moet, maar alles kan. Cafeetjes, restaurantjes, sportgelegenheden en creatieve activiteiten vind je genoeg in de nabijheid.

Daarnaast ligt Campus Diemen Zuid op enkele minuten lopen en komt er een school waar ruim 700 baby's, dreumesen, peuters, kleuters en tieners samen komen in één gebouw. Het gebouw staat midden in de wijk, als kloppend hart van Park Valley.

Aandacht voor groen

Park Valley is in zijn geheel ontworpen met veel aandacht voor biodiversiteit en circulariteit, Een deel van het gekapte hout wordt hergebruikt en de biodiversiteit van het gebied wordt verhoogd. Het landschap is groen en klimaat-adaptief en de gebouwen worden energieneutraal.

Het complex met de 65 middenhuur woningen beschikt over een gezamenlijk dakterras. Privétuinen lopen natuurlijk over in openbaar groen. Zo ontstaat er een sociaal en gezamenlijk gebruik van de buitenruimtes, Ontmoetingen tussen bewoners worden hiermee gestimuleerd.

Kleurrijk samen

Er is voor jong en oud van alles te beleven

In Park Valley wonen jong en oud naast elkaar en vooral mét elkaar. De wijk is zo opgezet dat je samen woont en leeft. In het groen, op school, in het buurthuis... Het is een nieuwe leefgebied, een plek waar nu nog weinig staat maar waar iets nieuws wordt gecreëerd. Nieuwe bewoners binden zich met elkaar, vinden elkaar, verbinden zich aan elkaar. Groei je hier op, dan kun je in Park Valley je hele leven blijven wonen. Hier is voor jong en oud van alles te beleven.

Park Valley

Stofferingsservice

Alle appartementen in Park Valley zijn nog niet instap klaar en moeten dus nog voorzien worden van vloerafwerking. Hügge voorziet de bewoners van Park Valley in deze behoefte. Kies je een vloer van Hügge dan weet jij in ieder geval zeker dat de uitgekozen ondervloer en het laminaat voldoen aan de strenge gestelde eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

Kan ik al een kijkje gaan nemen?
Ja dat kan zeker. Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. We begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.

Stofferingsportaal Park Valley

Op de hoogte blijven?

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Park Valley? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Aanmelden
Afronden